vaatamised

Saturday, July 2, 2011

Suvi 2011

Nooooniii.
Viimased nädalad sai viibitud Võrus pärast rasket kooliaega. Maasikatest sai terve aastavaru ära söödud. Enne pealinna naasmist kriipisin kogemata Chevy esistange ka ära vastu graažiust. Kuna ma olen hea juht, siis see pani enesekindlusele väikse laksu, aga ma saan üle. Nüüd viimased päevad olengi tegelenud lõppastme koolitusega, et vahtralehtedest lahti saada.  Ühe õhtuga sai teooriaosa ära kuulatud ning testid tehtud. Esmaspäeval  ootab mind libedasõit männikul.
Võrus olles käisin ka ajateenistuse arstlikus komijsonis, mis oli suhteliselt jura. Jooksutati ühe arsti juurest teise juurde. Ehe näide - see peaarst, kes ka kõige tõredam oli, saatis mind psühhiaatri juurde tagasi, sest ta ei saanud käekirjast aru. Täiesti unreal, sp pidin seisma järjekordades lisa 1,5h. Siis saadeti mind psühholoogi vastuvõtule. 11:50 paiku öeldi, et mine kohe 2 korrust alla ja saad kell 12 vastuvõtule. Läksin insta sinna, arsti uks kinni. Okas mõtlesin, et  ootan 15 minutit. Siis käisin koridori peal ringi, et küsida  kus kõik on. Uksed kinni - ükski registratuuri telefon ei vasta. Lõpuks sain ühe inimese kätte ja ta lubas otsida. Tuli tagasi ja vastas, et arst tuleb õige pea. Läks 15 minutit mööda, siis ta tuli uuesti kuskilt ja ütles, et arst on ära läinud. Väga lamp, endal vastuvõtt 10-15ni.  Nii, et järelkomisjoni minek 20 sept. Eks näeb.
Juuni viimasel päeval kutsus Andero külla, et ta ajateenistusse ära saata. Oi kuidas tõmbas lappesse ära. Täielik tuumakas. 2 päeva ägisemist ja kägisemist. 
Paar liitrit õlle alla, siis šašlõkk ja saun. Sauna ja maja vahel oli mingi rahvas, nendest mööda kõndides tuli rätik ära hehe.  Üks tüüp sealt ütles, et ära siin draamat korralda. Hiljem viina puhtalt + siider pealekaks. Mingi viienda pitsi pealt mälu kadus ja ärkasin hommikul kuskil voodis. Kaotasin särgi ka ära, mis oli pusa all. Hommikul oli pusa olemas, särk kadunud. Krt pooli asju ei mäleta, elu see. Enam ei joo! 
Iseenesest oli see mõttetu, aga kuna ma niigi aastaaja peale 1x kaltsuks tõmban, siis võib lubada.

Jõhkralt kuumad ilmad on.

No comments:

Post a Comment