vaatamised

Monday, January 17, 2011

Pealkirjata

Suht pinda käivad need massive valimisreklaamid juba infantiilsete loosungitega. Mida tean mina poliitikast ja valmistest, aga siiski. Suur pilt mehe näost ja kirjas "Sinu kindel võit!", "Võid kindel olla!" etc on minu jaoks pisut mannetu. Keegi võiks luua mingi originaalsema ja lihtsama teksti, mis ei "sunniks" valijat nende poolt hääletama. Usun, et see võib paremini müüa. See on minu subjektiivne arvamus. Üleüldse enne valimiskampaaniaid olid plakatid ilusamad. Nt mingi aeg nr 10t oodates nägin bussipeatuses kahte kena neiut Rocca allahindlusi illustreerimas.
Õhtu lõpetuseks käisin veel Prismas (tervitused Ronniele ja ta perele). Oli vaja saia, piima jne. Täitsa ulme kui odavad hinnad ikka. Igal pool hinnad mingi null komaga. Ostsin saia, piima, mahla, dr pepperit ja 6 kohukest. 
Maksin viiekaga ja sain ikka veel raha tagasi. Awesome!

1 comment:

  1. "Valimisloosung „Uus algus” on muidugi võetud Obamalt, s.o viitab muutuste vajadusele. Samal ajal võib see sõnaühend tekitada segadust, kui valimisplakatil on kaks meest. On ju homoteema meil kogu aeg üleval." (http://www.epl.ee/artikkel/591049)

    ReplyDelete