vaatamised

Wednesday, January 26, 2011

Svergie


Küll päevad mööduvad kiiresti. Nii, siit tuleb siis suht igav, aga kokkuvõtev lühikirjeldus viimastest päevadest, mis möödusid Balti merel. Esmaspäeval oli plaan minna Rootsi kruiisile, aga asi oli viitsimises ja ettevõtmises kinni. Ossu rääkis mulle sellest juba varem, aga lõpuks ta ise haigestus ning tulla ei saanud. Küll aga juhus on pime ning Taali kutsus mind 3 tundi enne laeva väljumist siiski oma sõbrannadega kaasa. 1 tund hiljem saadi mind nõusse ning vaikselt hakkasin riideid vahetama. Läksin Anni asemel, sest ka tema jäi haigeks (cmon, mis teil viga on?). Kõige raskem osa oli oma suurest garderoobist midagi selga panna, sest sealt vaatas vastu ränk valik. Kas Vans, Calvin Klein, Jack & Jones... ok vahet pole see tegelikult.  Jõudsime suht napilt Tallink laevale, sest oli vaja viimasel hetkel mu nimi ära registreerida. Muide, see oli mu esimene reisikogemus laevaga. Kajutid olid päris mugavad ja soliidsed. olin ühes toas koos Taali, Maria ja Krissuga (põhimõtteliselt kõikidest nimedest saab järeldada, et tegu oli neidudega). Jou tervitan homiesid. Harjusin ruttu ära naisteteemadega ning väga igav polnudki. Lahe oli see, et riietumise, soengute jms kohta küsiti alati minu kui mehe pilgu arvamust. Jee-jee.
Esimene õhtu olin aktiivsem. Tegime sidruniga shotte, tantsisime-hullasime, rääkisime räppar Kennyga ka juttu. Ta pidi MC Battles päris hea olema ja varsti albumi välja andma. Õhtut väga enam ei mäleta, aga ärkasime juba Stokholmis.  
MSNs rääkisin enne trippi veel Rikuga, tema arusaam rootslastest oli järgmine:
Riku says:
*when you are in sweden, don't drop your shampoo to the floor in the shower..never know what's coming behind you
Samumeie. Õnneks asi nii hull polnud, inimesed olid sõbralikud - andsid abi, suhtlesid, olid viisakad.  
Läksime jalgsi linna, abiks oli inimGPS-Krissu, ta oskas rootsi keeles ka soravalt rääkida. Essa asi kohe linna jõudes oli McDonalds. Selleks ju Rootsi sõitsimegi. Siis shoppasime pool päeva, tassisin Krissu asju hehe. Lugesin täna Viru Keskuse Plaza poolselt küljelt, et suur shoppamine kulutab 3x vähem kaloreid kui keskmine seks. Ei tea, kuidas teadlased seda uurinud on ja kui tõele see vastab, aga mööda poode kõndmine võttis mõnusalt läbi küll. Pärast baguette söömist tõmbasin insta horisontaali ja jäin magama. Mind ei häirinud isegi see kui koguaeg tuba oli rahvast täis ja möll käis. Beat that!

Täitsa kena trip oli! Praegu rohkem ei meenugi väga, uute kirjutamisteni!

No comments:

Post a Comment